Gotlands Familjerådgivning
Vi är en specialistverksamhet för samlevnadsproblem och kriser i parrelationer samt för andra familjerelationsproblem mellan vuxna såsom syskon eller föräldrar med vuxna barn. I enstaka ärenden kan rådgivningen även innefatta individuella insatser med fokus på parets relationsproblematik, stöd till parets barn utifrån föräldrarnas relationskris samt familjesamtal. Vi har avtal med Region Gotland.

Kerstin Danneholm, familjerådgivare Kerstin Danneholm, familjerådgivare

Kerstin Danneholm är socialpedagog och legitimerad psykoterapeut med inriktning familjeterapi. Hon har flera kortare vidareutbildningar, däribland en grundläggande orienterande utbildning i KBT, schematerapi, traumafokuserad KBT och anknytningsbaserad familjeterapi. Kerstin har ca 30 års erfarenhet av terapeutiskt arbete med barn- ungdomar och familjer varav 20 år inom barn- och ungdomspsykiatri. E-post

Magnus Lerman är socionom och legitimerad psykoterapeut med inriktning familjeterapi. Han har flera kortare vidareutbildningar, däribland anknytningsbaserad familjeterapi, nätverksterapi och sexologi. Magnus har 18 års erfarenhet av terapeutiskt arbete med barn, ungdomar och familjer och yrkeserfarenhet bl.a. från familjerätt, barn- och ungdomspsykiatrin samt våld i nära relation.

Avgift
Avgiften på 100 kr betalas med kort. Avgiften debiteras vid återbud mindre än 24 timmar innan besöket. ​

Synpunkter
Du kan lämna dina synpunkter direkt till någon på mottagningen eller via följande länk "Säg vad du tycker"
 

Bokning
Tfn 0770-33 06 16. Telefontid helgfri vardag kl 08:30-16:00. E-post. Du kan också boka tid här:

Besöksadress
Herkulesvägen 10, Visby (klicka på kartnålen för beskrivning)

Telefon 
Mottagningens telefon: 073-983 77 62 (OBS, ej för bokning, återbud eller ändringar av tider. Ring istället tfn 0770-33 06 16).

Verksamhetschef Andreas Wiklund: E-post