logga - google+

Digital familjerådgivning

Varmt välkommen till vår digitala familjerådgivning! Att ha ett familjerådgivningssamtal online är ett bra alternativ till att ses på mottagningen. Själva strukturen på samtalet är den samma. Hos oss är; samtalen trygga, utvecklande och stärkande för relationen men ni har en fler valmöjligheter gällande tid och plats 
 
Vi tror på genom att finnas tillgängliga på ett enkelt sätt kan ni ta en första kontakt tidigt i er process. 
  
Samtalsmottagningen via video är; 
  
Snabbt - Vi kommer fort igång med förändringsprocessen. Tid inom en vecka är just nu möjligt. Ingen restid behövs utan ni använder er tid mer effektivt.  
  
Tryggt: Hos oss får ni en varm och engagerad kontakt via säker uppkoppling på video på en plats där ni känner er trygga.  
 
Enkelt – Ni bokar online. Vi skickar en länk till er och ni kopplar upp er på den bokade tiden.  Ni kan vara på samma eller olika platser, vad som passar er.  
  
  
Hur?
Samtalet sker via Microsoft Teams. Minst 10 minuter innan samtalstiden börjar få du till din e-post en länk till mötet. Tänk på att öppna länken på den enhet som du vill genomföra mötet på. Du måste ha tillgång till kamera och mikrofon på din enhet. Betalning sker genom den betallänk som din familjerådgivare skickar med SMS. Om ni önskar finnas med på två olika enheter behöver rådgivaren få veta om det innan och då vilken ytterligare mailadress dit en inbjudan ska skickas.  
  
Göra om tid på mottagningen till videobesök? 
Har du en bokad tid på vår mottagning men vill göra om den till online? Inga problem, meddela bara rådgivare via e-post senast 30 minuter innan bokad tid så får du en länk skickad till dig. Bra möjlighet vid sjukdom eller andra förhinder 


Har du inte teams sedan tidigare behöver du förbereda dig så här: information från Microsoft